Пт, 2024-04-19, 04:49
Головна Реєстрація PDA RSS
Вітаю Вас, Гість
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Головна » 2017 » Жовтень » 21 » Вибір весільного плаття: план дій для майбутньої нареченої
16:15
Вибір весільного плаття: план дій для майбутньої нареченої

Наречена, поза всяким сумнівом, просто зобов'язана бути прекрасним! Весільня сукня на дівчині повинне підкреслювати її молодість і красу. Як же правильно вибрати весільний наряд, щоб виглядати самою чарівною?

Щоб полегшити собі задачу, потрібно трохи підготуватися і скласти приблизний план дій.

• Визначитися з вподобаним фасоном, стилем і кольором вінчального плаття.

• Окреслити терміни пошуку і відповідну цінову категорію.

• Підготувати перелік салонів з телефонами та адресами.

Стиль

Практично у кожної дівчини існують певні переваги у виборі одягу. Не варто нехтувати етапом «продумування» свого вбрання, так як вибор весільних суконь в магазинах може привести в замішання. Необхідно приблизно уявити плаття мрії, пам'ятаючи при цьому особливості фігури. З цим допоможуть розібратися матеріали у профільних журналах або інтернет.

Колір

Сучасна мода надає можливість вибирати плаття для весільного торжества різноманітних відтінків. Крім класичного білосніжного це може бути і вишукана йому альтернатива – «айворі» (колір слонової кістки), персиковий або навіть сталевий. Еталонно білий колір підходить дівчатам з зимовим кольоротипом шкіри. Так що варто розглянути й інші варіанти.

Ціна

На сьогоднішній день немає єдиної вартості весільних суконь. Саме тому суму, яку згодна витратити наречена, необхідно обміркувати заздалегідь. Потрібно пам'ятати і про те, що крім сукні необхідно придбати весільну нижню білизну, взуття та інші аксесуари – фату, рукавички, прикраси. Образ дівчини завершує зачіска і макіяж, на які теж необхідно виділити певну суму. Не варто відкладати пошук весільної сукні «на потім». Необхідно враховувати кілька факторів.

• Вибір сукні навряд чи займе один день. Навіть знаючи фасон і виділивши для покупки необхідну суму, в салоні може не виявитися потрібного розміру. А індивідуальна підгонка весільного вбрання по фігурі займає певний час.

• Слід пам'ятати, що примірка вінчального плаття – процес досить тривалий. Швидше за все, дівчина не зможе зробити примірку більше 4-5 суконь, інакше ризикує вибрати той варіант, про який мріяла.

Весільні салони

може заощадити Масу часу знайдені заздалегідь реквізити магазинів з весільними аксесуарами, які необхідно відвідати. Спочатку можна обдзвонити деякі з них, щоб відразу відсікти невідповідні варіанти. Можливий варіант вибору весільного плаття в профільних інтернет-магазинах, що істотно полегшить вибір наряду.

Категорія: Мода і краса | Переглядів: 11691 | Додав: adminA | Теги: весільне плаття | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]