Пт, 2024-03-29, 03:07
Головна Реєстрація PDA RSS
Вітаю Вас, Гість
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Головна » 2017 » Липень » 13 » Віце-президент Єврокомісії їде на Донеччину
13:40
Віце-президент Єврокомісії їде на Донеччину

  Завтра, 14 липня, єврокомісар з питань євро та соціального діалогу Валдіс Домбровскіс відвідає Маріуполь. Про це повідомляє прес-служба Донецької обласної військово-цивільної адміністрації.

"14 липня після завершення саміту ЄС-Україна віце-президент Європейської комісії з питань євро та соціального діалогу Валдіс Домбровскіс відвідає Маріуполь. Під час візиту він особисто ознайомиться зі станом гуманітарної допомоги ЄС на місці, а також обговорить подальші реформи та потреби із представниками влади та місцевою громадою", - йдеться у повідомленні.

Передбачається, що в рамках візиту Домбровскіс відвідає Центр соціальних служб для внутрішньо переміщених осіб, у відновленні якого допомагав ЄС. Разом із міністром з питань тимчасово окупованих територій та внутрішньо переміщених осіб України Вадимом Чернишом, головою Донецької обласної державної адміністрації Павлом Жебрівським та секретарем Маріупольської міської ради Степаном Махсмою він візьме участь у прес-конференції.

Під час візиту Домбровскіса супроводжуватимуть керівник Програм співробітництва Представництва ЄС в Україні Беренд де Гроот та голова представництва Європейського інвестиційного банку в Україні Лілія Чернявська.

Категорія: Суспільство та політика | Переглядів: 1823 | Додав: adminA | Теги: Домбровскіс, віце-президент, донеччина, Єврокомісія | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]