Пт, 2024-04-19, 09:40
Головна Реєстрація PDA RSS
Вітаю Вас, Гість
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Головна » 2019 » Травень » 2 » "Вічний" блокнот придумали українці
20:09
"Вічний" блокнот придумали українці

Український стартап Nuka запустив кампанію на Kickstarter, щоб зібрати 20 тисяч доларів на “вічні блокнот і олівець”. Інноваційний блокнот дозволяє робити записи, а потім видаляти їх.

Станом на 2 травня стартап зібрав навіть більше, ніж потрібно – майже 27 тисяч доларів.

В інноваційному блокноті можна робити безліч записів на одній сторінці будь-яким олівцем або маркером.

Зробіть найменший рух і весь запис повністю зникне завдяки nuka magic eraser, – йдеться в повідомленні.

Стерти записи можна спеціальними вологими серветками і балончиками з нетоксичною рідиною всередині.

Крім того, за допомогою спеціального розширення на смартфоні записи в блокноті можна сканувати. Отримані сканування можна зберігати за категоріями в спеціальній програмі, їх можна додавати в календар і отримувати повідомлення про незавершені проекти. Тому блокнот можна використовувати як планер.

Компоненти для блокнота виготовляються з водонепроникних матеріалів, які раніше не використовувалися в інших канцелярських товарах. Тому замітки не можуть бути знищені, навіть якщо розлити на них будь-яку рідину.

Використаний папір неможливо розірвати, тому цей блокнот довговічний. Розробники відзначають, що всі тактильні відчуття паперу були збережені.

Олівець виготовлений з унікального металевого сплаву. Тобто він виглядає як звичайний олівець, проте його не потрібно постійно заточувати.

Категорія: Наука, техніка і Hi-Tech | Переглядів: 1475 | Додав: adminA | Теги: Вічний, українці, Блокнот | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]