Пт, 2024-03-29, 14:23
Головна Реєстрація PDA RSS
Вітаю Вас, Гість
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Головна » 2019 » Січень » 25 » Від целюліту домашні засоби: ТОП-3
11:40
Від целюліту домашні засоби: ТОП-3

Готуватись до пляжного сезону потрібно взимку.

1. Мед

Одним з найпопулярніших способів швидко позбутися від целюліту, є медові обгортання. Мед потрібно нагріти до рідкого стану. Потім акуратно змастіть медом проблемні ділянки – живіт і стегна, і укутайте в плівку. Тепер вам можна відпочивати протягом 30-40 хвилин. А потім змийте мед під теплим душем.

2. Глиняні обгортання

Глина від целюліту продається в аптеках. Візьміть 400 г глини і розведіть мінеральною водою до консистенції густої сметани. Накладіть глиняну маску на проблемні ділянки тіла – на сідниці, стегна, ноги, живіт. Потім оберніться поліетиленом і полежіть півгодини під ковдрою. Змийте глину теплою водою. Після глиняного обгортання шкіра стає ніжною, шовковистою, а пори помітно звужуються.

3. Яблучний оцет

Кислота яблучного оцту тонізує проблемну шкіру і добре позбавляє від целюліту. Змішайте в рівних пропорціях яблучний оцет і воду. Додайте кілька крапель м’ятної ефірної олії. Отриману суміш рівномірно втирайте в проблемну ділянку шкіри і зверху накладіть поліетилен. Одягніться в щось тепле і зробіть кілька фізичних вправ, щоб розігріти тіло. Після змийте оцет теплою водою і змастіть шкіру зволожувальним кремом.

Категорія: Мода і краса | Переглядів: 1814 | Додав: adminA | Теги: засоби, Целюліт | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]