Сб, 2024-04-20, 00:33
Головна Реєстрація PDA RSS
Вітаю Вас, Гість
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Головна » 2019 » Січень » 3 » Від поїздок в Таїланд українцям варто утриматися
11:12
Від поїздок в Таїланд українцям варто утриматися

Українцям варто утриматися від поїздок в південні регіони Таїланду через штормову погоду.

"У зв'язку з наближенням тропічного шторму "Пабук" та погіршенням погодних умов у південних регіонах Королівства Таїланд (провінціях Чумпхон, Сурат Тані, Након Сі Таммарарт, Пхаталунг, Сонгкла, Паттані, Яла, Наратіват, Крабі, Транг, Сатун, Пхукет) з 2 до 5 січня очікуються потужний вітер та опади, можливі повені, тайфуни, які можуть спричинити порушення роботи систем транспортного сполучення, а також перебоїв з електро- та водопостачанням", - повідомляє прес-служба МЗС.

Українцям рекомендують проявляти підвищену пильність та обережність, утриматися протягом зазначеного періоду від відвідання прибережних зон без необхідності. Також відстежувати повідомлення відповідних місцевих служб, у тому числі рятувальних, дотримуватися їх інструкцій та вказівок, бути готовими до екстреної евакуації.

Громадянам України, які потрапили в небезпечну ситуацію, варто звертатися на "гарячу лінію" Посольства України в Таїланді: +66970107760, електронну пошту emb_th@mfa.gov.ua. Або на цілодобову "гарячу лінію" МЗС України: +38-044-238-16-57, cons_or@mfa.gov.ua.

Категорія: Суспільство та політика | Переглядів: 1558 | Додав: adminA | Теги: поїздка, Утримання, Таїланд шторм, україна | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]