Пт, 2024-04-19, 07:16
Головна Реєстрація PDA RSS
Вітаю Вас, Гість
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Головна » 2017 » Вересень » 20 » Види нарощування вій, способи і різні ефекти
21:47
Види нарощування вій, способи і різні ефекти

Як вибрати туш для вій: поради

Як вибрати відповідну туш для вій - тема окремої розмови. Тут ми обмежимося лише парою порад, на що звернути увагу при її покупці та використанні, щоб не нашкодити віям. Адже від якості тушу будуть залежати види нарощування вій, способи і різні ефекти.

Практично будь-яка речовина, що міститься в туші, може викликати алергію. Причому, це алергія не на туш в цілому, а на якийсь певний компонент (наприклад, ланолін) або поєднання компонентів. Тому в разі виникнення алергічних реакцій, припиніть використання туші і зверніться до лікаря, який допоможе визначити, на що саме у вас алергія. Після чого доведеться пошукати туш з іншими компонентами. На щастя, вони взаємозамінні. До речі, радимо пам'ятати, що вигідно придбати якісний туш для нарощування вій можна відвідавши сайт tufishop.com.ua.

За інших рівних умов робіть вибір на користь туші, яка містить протеїни шовку, вітаміни А і Е, біотин (вітамін Н). Та ж рекомендація стосується туші з позначкою "для чутливих очей", навіть якщо ви не вважаєте свої очі чутливими.

Не використовуйте стару туш для нарощення вій. Навіть якщо вона, як вам здається, не втратила свої властивості. Середній термін служби відкритої туші - не більше трьох місяців. Якщо все ж екстрено необхідно розбавити підсохлу туш, використовуйте не воду, не тонік для обличчя, а рідину, потрапляння якої в очі точно безпечне. Тобто рідина, спеціально розраховану на контакт з оболонкою ока. Підійде рідина для очищення контактних лінз і заспокійливі очні краплі.

Багато жінок фарбують вії швидко, завдаючи туш шар за шаром. Це не правильно. Туш слід наносити повільно, злегка розгойдуючи щіточку з боку в бік. Це допоможе не тільки домогтися найкращого ефекту, а й збереже вії.

Не наносіть туш на висохлий шар туші, наприклад, щоб підправити макіяж протягом дня. Якщо немає можливості видалити туш і нанести її заново, краще утримайтеся від даної процедури.

Використовуючи щипці для завивки вій, ви ризикуєте їх зламати. Якщо у вас немає достатнього досвіду, краще скористайтеся тушшю, яка підкручує сама або злегка піднімайте край вій пальцем відразу після нанесення туші і потримайте трохи до її висихання.

Також зауважимо, що головні види нарощування вій, способи та різні ефекти кожна сучасна панянка підбирає для себе особисто. Окрім усталених норм і правил, існують різні нюанси і так звані жіночі хитрощі, які може мати кожна сучасна модниця. Адже прагнення виглядати стильно, елегантно і сексуально притаманне майже кожній сучасній жінці. Ми ж віримо, що ви знайдете свій шлях, який приведе вас до своєї мети!

Категорія: Мода і краса | Переглядів: 12593 | Додав: adminA | Теги: нарощування вій | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]