Пт, 2024-03-29, 15:19
Головна Реєстрація PDA RSS
Вітаю Вас, Гість
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Головна » 2017 » Серпень » 3 » Відмовитися від візової лотереї Green Card закликав Трамп
09:38
Відмовитися від візової лотереї Green Card закликав Трамп

Президент Сполучених Штатів Америки Дональд Трамп представив законопроект, яким пропонується відмовитися від візової лотереї Green Card, яка дає можливість мігрантам проживати в США. Про це повідомляє сайт Білого дому.

Законопроект The RAISE американський президент охарактеризував як "одну з найбільших реформ імміграційної системи за 50 років". У написанні документу брали участь сенатори Девід Пердью і Том Коттон.

Замість лотереї Green Card пропонується ввести "змагальний процес", завдяки якому більше шансів отримати посвідку на проживання матимуть мігранти, які володіють англійською мовою, мають «професійні навички, необхідні для американської економіки», забезпечені фінансово.

Як відомо, щороку визначаються 50 тис. переможців лотереї Green Card. Ці люди отримують право на проживання та роботу в США. У лотереї беруть участь країни з низьким рівнем імміграції в США. Програма під назвою "Імміграція за програмою віз для іммігрантів різних національностей" діє з 1990 року.

Категорія: Суспільство та політика | Переглядів: 1783 | Додав: adminA | Теги: трамп, Green Card, лотерея, відмова | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]