Пт, 2024-03-29, 09:56
Головна Реєстрація PDA RSS
Вітаю Вас, Гість
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Головна » 2019 » Квітень » 1 » Випускати безпілотні моделі починає відомий в Україні автовиробник
13:29
Випускати безпілотні моделі починає відомий в Україні автовиробник

Компанія Scania і оператор громадського транспорту в країнах Північної Європи Nobina проведуть спільні випробування безпілотних електробусів в Стокгольмі.

Випробування пройдуть в два етапи: спочатку без пасажирів, а потім близько 300 пасажирів зможуть щодня користуватися послугами безпілотного електробуса. Так як безпека є пріоритетом на всіх етапах випробувань, в автобусі буде знаходитися водій, який проконтролює процес руху транспорту і зможе координувати пасажирів, передає SpecMachinery.com.ua.

«На даний момент технології дозволяють проводити випробування в реальних дорожніх умовах. Хочу зазначити, що це буде перший подібний проект в Європі з використанням великих міських електробусів, – заявила керівник відділу автобусів Scania Карін Родстрем. – За підсумками реалізації проекту ми зможемо отримати достатню інформацію для подальшого повномасштабного впровадження безпілотних автобусів».

Два електробуса Scania Citywide LF з’єднають житловий район Баркарбі, що знаходиться приблизно в 20 км від центру Стокгольма, з прилеглою станцією метро. Автобуси зможуть обслуговувати 4 зупинки маршрута довжиною 5 км.

Категорія: Автомобілі | Переглядів: 1493 | Додав: adminA | Теги: україна, випус, МОДЕЛЬ, автовиробник, безпілотна | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]