Пт, 2024-03-29, 15:46
Головна Реєстрація PDA RSS
Вітаю Вас, Гість
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Головна » 2019 » Березень » 26 » Власний аналог Netflix представить Apple
12:17
Власний аналог Netflix представить Apple

Аpple презентує власний стрімінговий сервіс 25 березня у Театрі Стіва Джобса в Каліфорнії. За попередньою інформацією, з Apple погодилися співпрацювати сервіси Starz, CBS та Viacom.

Спочатку Apple пропонувала Netflix та Amazon розміщувати контент на власній платформі, повідомляє ТАСС. Так користувачам не довелося б розбиратися у пошуку нових серіалів, оскільки всі вони розміщувалися б в одному місці. Однак конкуренти відмовилися від цієї пропозиції. На даний момент переговори ведуться з HBO ("Гра престолів", "Світ Дикого Заходу", "Молодий папа"), проте вони ще ні до чого не привели.

Повідомляється, що бюджет нового проекту становить 1 млрд доларів. Apple планує робити упор на власний контент. При цьому Netflix витратив у 2018 році на виробництво власних фільмів і серіалів 8 млрд доларів.

Netflix також екранізує "Сто років самотності" Гарсіа Маркеса. За словами сина письменника Родріго Гарсіа Барча, серіал стане першою екранізацією твору.

Раніше студія Pixar представила 9-хвилинний короткометражний анімаційний фільм Kitbull, повністю намальований вручну.

Нещодавно вийшов перший тизер продовження мультику "Крижане серце". Стрічка стане продовження популярного фільму "Крижане серце" 2013 року, який зібрав у прокаті 1,2 млрд доларів.

Категорія: Шоу-бізнес і кіно | Переглядів: 1607 | Додав: adminA | Теги: кіно, Apple, Netflix, Аналог, показ | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]