Чт, 2024-03-28, 23:55
Головна Реєстрація PDA RSS
Вітаю Вас, Гість
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Головна » 2015 » Травень » 6 » Волонтери створили серію патріотичних постерів до Дня Перемоги
12:57
Волонтери створили серію патріотичних постерів до Дня Перемоги

Неурядовий проект "Інформаційний опір" спільно з Центром політичного консалтингу почали другий етап проекту "Пам'ятаємо. Пишаємося. Переможемо", присвяченого Дню пам'яті та примирення і 70-річчю перемоги.

В рамках акції в соціальних мережах та інтернет-ЗМІ буде поширюватися серія тематичних постерів із зображеннями героїв-українців часів Другої світової війни і героїв, які сьогодні захищають Україну від російської агресії на Сході, а також допомагають у тилу, повідомляє на Faceвook Дмитро Тимчук.

"На створення постерів нас надихнули відеоролики до Дня перемоги, підготовлені групою "Інформаційний опір" в рамках проекту "Пам'ятаємо. Пишаємося. Переможемо". Ці ролики високо оцінила глядацька аудиторія - вже за перші кілька днів їх подивилися більше 1 млн. Інтернет-користувачів, а сьогодні транслюють центральні та регіональні телеканали.

Ми впевнені, що такі аналогії і паралелі сьогодні як ніколи потрібні нашій державі - українці повинні пам'ятати і знати людей, чиїми зусиллями була здобута перемога в 1945 році, і завдяки кому ми обов'язково переможемо сьогодні", - наголошується в повідомленні Центру політичного консалтингу.

З пропозицією про продовження проекту Центр політичного консалтингу звернувся до координатора "Інформаційного опору" Дмитра Тимчука, який охоче підтримав цю ідею.

Український інститут національної пам'яті до Дня Перемоги презентував зворушливе відео-зізнання ветерана Другої Світової війни. У коротенькому ролику 97-річний Іван Залужний розповідає, що планував відзначити День Перемоги разом зі своїм онуком.

"Я мріяв відсвяткувати свято 9 травня, день великої перемоги зі своїм онуком - лейтенантом Національної Гвардії. Але він загинув у бою при захисті своєї Батьківщини", - тремтячим голосом каже ветеран.

"Мій онук часто говорив, що я теж буду захищати так, як мій дід захищав. Він не раз говорив: "Я готовий віддати життя за свободу своєї України", - продовжує ветеран.

На одному з кадрів літній чоловік тримає в руках орден "За мужність" ІІІ ступеня, який посмертно отримав його онук. 23-річний Іван Гутник-Залужний загинув 10 серпня 2014 року через вогнепальне поранення під час обстрілу терористами блок-поста біля Амвросіївки Донецької області. Режисером разючого зворушливого відео став Олесь Санін. Ініціаторами зйомки виступили український уряд та Український інститут національної пам'яті.

Нагадаємо, що раніше група "Інформаційний опір" презентувала серію соціальних роликів "Пам'ятаємо. Пишаємося. Переможемо!". В одному з двох емоційних відео знявся актор з відомої стрічки "В бій ідуть одні старики".

Категорія: PR, реклама і маркетинг | Переглядів: 1931 | Додав: abel | Теги: День Перемоги, постери, постер, патріотичні постери до Дня Перемоги | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]