Пт, 2024-03-29, 12:26
Головна Реєстрація PDA RSS
Вітаю Вас, Гість
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Головна » 2018 » Листопад » 10 » Вперше експортують до ЄС українські йогурти
19:01
Вперше експортують до ЄС українські йогурти

українські йогурти Поставки йогуртів до Європейського союзу першою в Україні розпочала компанія "Данон". Зокрема, виготовлені на херсонському заводі Дніпро йогурти з’явилися на полицях магазинів Польщі, повідомили в прес-службі компанії.

"Вперше в історії українського експорту виготовлена ​​в Україні молочна продукція з нетривалим терміном зберігання продається в Європейському союзі. Виготовлені на херсонському заводі "Данон Дніпро" йогурти можна купити в польських магазинах", – йдеться в повідомленні.

Щотижня "Данон" експортує 10 тонн продукції для дітей, а з 11 жовтня – біфідойогурти. Щотижневий обсяг експорту також становить 10 тонн. У компанії відзначили, що запити на збільшення цих обсягів експорту вже є.

Для виготовлення продукції компанія закуповує молоко вищого ґатунку, яке відповідає вимогам європейських стандартів. Це ще один важливий фактор, який уможливив успішний запуск експорту української молочної продукції з нетривалим терміном до ЄС.

Завод "Данон" Дніпро в смт Херсон отримав право на експорт молочної продукції в країни Європейського Союзу в 2016 році. У 2018 році компанія отримала запит від партнерів з Польщі на поставку продукції.

Категорія: Бізнес і виробництво | Переглядів: 1553 | Додав: adminA | Теги: україна, ЄС, йогурт, експорт | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]