Чт, 2024-04-18, 02:55
Головна Реєстрація PDA RSS
Вітаю Вас, Гість
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Головна » 2017 » Січень » 7 » З держслужби йде екс-посол Британії в ЄС - ЗМІ
20:12
З держслужби йде екс-посол Британії в ЄС - ЗМІ

Екс-посол Великобританії в ЄС Айван Роджерс, який минулого тижня раптово пішов у відставку з дипломатичного поста, також залишив державну службу.

Про це повідомляє британське видання The Guardian.

"Міністерство закордонних справ підтвердило, що Роджерс, який займав посаду посла Британії в ЄС, звільняється з державної служби через чотири дні після того як пішов з поста представника Британії в блоці", - пише видання.

Як повідомлялося, посол Великобританії в ЄС Айван Роджерс несподівано написав заяву про відставку менш ніж за три місяці до формального запуску процедури виходу Британії з Євросоюзу.

5 січня екс-посол Британії в Україні Тім Барроу був призначений на посаду посла Сполученого Королівства в Євросоюзі, змінивши на цій посаді Айвана Роджерса, який був призначений послом в ЄС в листопаді 2013 року і пішов з посади раніше запланованого терміну.

Раніше ЗМІ повідомляли, що в грудні Роджерс попередив міністрів про те, що переговори Британії щодо вільної торгівлі з ЄС можуть тривати до 10 років, викликавши критику з цього приводу. Тоді в офісі прем'єр-міністра заявили, що дипломат висловлював погляди деяких європейських лідерів, а не власні оцінки.

Категорія: Суспільство та політика | Переглядів: 1825 | Додав: adminA | Теги: держслужба, екс-посол, відставка, Британія | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]