Чт, 2024-03-28, 14:15
Головна Реєстрація PDA RSS
Вітаю Вас, Гість
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Головна » 2015 » Січень » 15 » З головою ПАРЄ зустрівся Яценюк
13:37
З головою ПАРЄ зустрівся Яценюк

 Прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк на зустрічі з головою Парламентської асамблеї Ради Європи Анн Брассер наголосив на важливості її візиту в складний для України час, зокрема через загострення ситуації на Донбасі.

"Утричі зросла кількість обстрілів з боку очолюваних Росією терористів", - наводить слова Яценюка прес-служба Кабінету Міністрів у четвер, 15 січня.

Прем'єр також нагадав про теракт поблизу Волновахи. "Росія слабка, але хоче показати всьому світу, що вона досі сильна, використовуючи свою артилерію і своїх терористів", - сказав Яценюк.

Він наголосив, що Україна надзвичайно стурбована цією ескалацією.

"Єдина відповідь, яку ми можемо дати і очолюваним Росією терористам, і терористам, які скоїли жахливий злочин у Парижі, - це єдність. Єдність і сила", - заявив Яценюк.

Візит голови ПАРЄ відбувається напередодні січневої частини сесії ПАРЄ, під час якої запланований розгляд доповіді щодо гуманітарної ситуації з українськими біженцями та переміщеними особами, зазначає Радіо "Свобода".

Одним з важливих питань порядку денного сесії буде перегляд повноважень делегації Росії в ПАРЄ. Від квітня 2014 року російська делегація не має права голосу в цій міжнародній організації – через підтримку російськими депутатами дій щодо окупації й анексії Криму Москвою.

Категорія: Суспільство та політика | Переглядів: 11145 | Додав: admin | Теги: зустріч, голова парє, Яценюк | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]