Пт, 2024-04-19, 02:18
Головна Реєстрація PDA RSS
Вітаю Вас, Гість
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Головна » 2015 » Березень » 10 » Закон, що забороняє продавати вина на розлив, просить змінити "Масандра"
09:22
Закон, що забороняє продавати вина на розлив, просить змінити "Масандра"

Голова ради кримського бюро винограду і вина Яніна Павленко ініціюватиме поправки до законодавства, що дозволяють продаж вина на розлив у Криму до 1 січня 2016 року. Про це в ході прес-туру журналістам повідомила сама Павленко, передають "Новини Криму".

З початку 2015 року почастішали випадки міграції платників податків з різних регіонів Росії на територію Криму, що намагається таким чином втекти від податкового контролю та перевірок.

Глава бюро планує звернутися до "голови Республіки Крим" Сергія Аксьонова з проханням ініціювати внесення змін до закону 171-ФЗ, яким заборонено реалізацію вина на розлив.

"Для нас це дуже важливе питання і дуже актуальне. Я буду звертатися до Сергія Валерійовича Аксьонова за підтримкою, щоб внести зміни в 171-й закон і дати нам можливість ще хоча б у цьому сезоні торгувати винами на розлив. Історично склалося, що туристи, які приїжджають в сезон до Криму, люблять побалувати себе кримським вином на розлив. Це було б гарною підмогою для нас у цей сезон", - зазначила Павленко.

Вона додала, що на розлив в основному продаються столові вина, тоді як спеціалізація "Масандри" - це вина марочні.

"Марочні, витримані вина повинні продаватися тільки в пляшках. Це дозволяє зберегти їх якість", - вважає директор підприємства.

З цього року в Криму починають діяти норми російського законодавства, що забороняють продавати вино і інший алкоголь на розлив. Реалізації підлягає тільки розлита у споживчу тару маркована, етикетована і закупорена продукція.

Зазначимо, в жовтні минулого року радмін окупованого Криму передав "Масандру" управлінню справами президента Росії.

У грудні в Криму порушили кримінальну справу за фактом зловживань на всесвітньо відомому виноробному підприємстві "Масандра". Як заявила старший помічник керівника Головного слідчого управління СКР по Криму Євгенія Бєлікова, підставою стали численні порушення, виявлені в ході ревізії. Але в чому саме вони полягають, представник СКР не уточнила.

Категорія: Економіка та фінанси | Переглядів: 1947 | Додав: abel | Теги: Масандра | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]