Чт, 2024-04-25, 02:04
Головна Реєстрація PDA RSS
Вітаю Вас, Гість
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Головна » 2019 » Лютий » 9 » Збільшення ринку зернових прогнозується в Україні
12:17
Збільшення ринку зернових прогнозується в Україні

За попередніми прогнозами ринку зернових, обсяги виробництва пшениці, кукурудзи та рису в світі цього року зростуть. Ріст об’ємів виготовлення рису збільшиться завдяки позитивним прогнозам щодо врожаїв цієї культури в Китаї. Найбільший приріст пшениці порівняно з 2018 р. очікується в Україні, ЄС та Російській Федерації. Про це повідомляється на офіційному сайті ФАО.

Виробництво рису зросте скрізь крім Китаю. Його виробництво зросте в Пакистані. На Філіппінах очікують зменшення врожаїв через наслідки тропічних ураганів та посухи.

Пшениця. Більшість посівів озимих розташовані в північній півкулі, де прогнозують збільшення виробництва. В Європі це пов’язано зі зростанням посівних площ та більшими обсягами очікуваних врожаїв. У Канаді виробництво зросте через збільшення посівних плантацій під яру пшеницю. В Азії, не зважаючи на зменшення угідь, врожаї очікуються на високому рівні.

Кукурудза. Значного росту не очікується, не зважаючи на збільшення посівів в Аргентині та Бразилії. У ПАР численні плантації постраждали від посухи, тож прогноз врожаїв очікується значно меншим, ніж у попередні роки.

З обсягами виробництва зросте й споживання зернових. Так, у 2018/19 МР експерти ФАО прогнозують споживання на рівні 2 657 млн т. Це — майже на 45 млн т більше, ніж у попередньому сезоні.

Категорія: Економіка та фінанси | Переглядів: 1506 | Додав: adminA | Теги: україна, зерно, прогноз, збільшення, Ринок | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]