Пт, 2024-04-19, 20:56
Головна Реєстрація PDA RSS
Вітаю Вас, Гість
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Головна » 2019 » Березень » 26 » Здоровий спосіб життя: 20 правил, які не працюють
08:18
Здоровий спосіб життя: 20 правил, які не працюють

Складено рейтинг найпоширеніших міфів про здоровий спосіб життя. Попри моду на такі атрибути, вони насправді не настільки корисні, як вважають, пише 24 канал.

1. Рожева гімалайська сіль корисна не більше, ніж звичайна кухонна сіль.

2. Лектини - сімейство білкових сполук, які називають "новим глютеном", не шкідливі. Вони містяться в картоплі, бобових, горіхах, пшениці. Вважається, що лектини заважають схудненню і провокують запальні процеси в кишечнику, але це не так.

3. Пробіотики допоможуть при синдромі подразненого кишечника. Але вони не поліпшать настрій та імунну систему, як стверджує реклама.

4. Нектар агави і кокосовий цукор не кращі, ніж звичайний рафінований. Всі підсолоджувачі практично однакові з точки зору калорійності і поживних речовин.

5. Антиперспірант не забиває шкіру токсинами і не викликає рак молочної залози. Максимум, що він зробить – забруднить одяг.

6. Яблучний оцет хороший для салатів, а не для лікування прищів.

7. Організму не потрібне "очищення соками". Людина володіє вбудованою детокс-системою у вигляді нирок і печінки.

8. Активоване вугілля необхідне тільки в тому випадку, якщо потрібно очистити шлунок. Воно не впливає на шкіру і не покращує травну систему.

9. Вугільна зубна паста не зміцнює зуби. Вона просто зітре з них всю емаль.

10. Кетодієта – не чарівна паличка для схуднення та оздоровлення. Це звичайна дієта, яка заснована на дефіциті калорій в організмі. Більш того, такий режим харчування може привести до нестачі необхідних поживних речовин.

11. Лимонна вода не прискорює метаболізм. І навіть не призводить до детоксикації.

12. Глютен – не ворог людства, він відмінно підходить більшості людей. Виключати його з раціону необхідно тільки за медичними показаннями.

13. Кокосова олія не допоможе скинути вагу, знизити холестерин і вбити мікроби і віруси.

14. Користь колагену для шкіри і волосся перебільшена.

15. Не треба їсти свою плаценту після пологів. Немає ніяких доказів того, що це лікує депресію, покращує лактацію і зміцнює зв'язок з дитиною.

16. Заряджені кристали не зціляють хвороби і не знімають стрес.

17. Пити червоне вино, тому що воно корисне, не варто. Користь келих вина принесе тому, хто отримав насолоду від смаку.

18. Фізичні вправи не допоможуть вилікувати депресію. Вони не здатні замінити терапію і медикаменти.

19. Тренування натщесерце не позбавлять від жиру. Це може спрацювати перші кілька разів, але потім організм адаптується, і різниці між вправами до і після сніданку не буде ніякої.

20. Медитація не завжди заспокоює. У деяких людей вона може викликати гіперчутливість до світла і звуку і принести негативні емоції.

Категорія: Здоров'я і медицина | Переглядів: 1504 | Додав: adminA | Теги: життя, здоровя, правило, спосіб | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]