Сб, 2024-04-20, 15:00
Головна Реєстрація PDA RSS
Вітаю Вас, Гість
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Головна » 2015 » Січень » 16 » Жеребкування Australian Open: українці отримали своїх суперників
20:01
Жеребкування Australian Open: українці отримали своїх суперників

 У Мельбурні відбулося жеребкування основної сітки відкритого чемпіонату Австралії. У чоловічому одиночному турнірі Україна мінімум буде представлена чотирма тенісистами - Олександром Долгополовим і Сергієм Стаховським, а також Еліною Світоліною та Лесею Цуренко.

У першому раунді Долгополов (21-й номер посіву) отримав у суперники італійця Паоло Лоренці, що посідає нині 60-ту сходинку в рейтингу АТР. У разі успішного старту Олександр вийде на когось із пари Сем Куеррі - Вашек Поспішил.

Суперником Стаховського в першому раунді буде серб Душан Лайович (№65), але вихід у друге коло фактично означатиме зустріч з Давидом Феррером.

Еліна Світоліна зі своїм 26-м номером стартує матчем проти Яни Чепелової (№56 WTA). У разі виходу в другий раунд Еліна зіграє з кимось із пари Олівія Роговська - Ніколь Гіббс.

Леся Цуренко розпочне виступи з матчу проти Медісон Кіз.

Більш українок поки що в основній сітці немає, але ще дві можуть пробитися туди через кваліфікацію. Мова йде про Марину Заневську та Юлію Бейгельзімер. А от Катерина Бондаренко з дистанції вже зійшла. У чоловіків ще продовжує виступи у кваліфікації Ілля Марченко.

Категорія: Спорт і туризм | Переглядів: 1995 | Додав: admin | Теги: Australian Open, жеребкування | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]