Пт, 2024-03-29, 08:25
Головна Реєстрація PDA RSS
Вітаю Вас, Гість
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Головна » 2015 » Березень » 23 » ЗМІ: сина Януковича вже поховали в Севастополі
17:45
ЗМІ: сина Януковича вже поховали в Севастополі

Партія регіонів офіційно підтвердила загибель Віктора Януковича-молодшого, сина екс-президента України Віктора Януковича. Про це у понеділок 23 березня йдеться в повідомленні прес-служби партії.

"20 березня трагічно обірвалося життя нашого колеги, колишнього народного депутата України від Партії регіонів, одного з найбільш молодих представників депутатського корпусу у Верховній Раді V - VII скликань Віктора Вікторовича Януковича. У момент загибелі йому було лише 33 роки", - йдеться в повідомленні.

Російські ЗМІ повідомляють, що тіло сина екс-президента Віктора Януковича поховали на військовому цвинтарі Севастополя. Так, за повідомленням російського телеканалу LifeNews, в Севастополь тіло привезли з Сімферополя, куди його доставили чартерним рейсом авіакомпанії "Центр-Південь" за маршрутом Іркутськ - Уфа - Сімферополь.

О 12:10 за київським часом борт прибув до кримського аеропорту. На транспортування тіла Януковича-молодшого в Севастополь знадобилося менше години.

Після відспівування загиблого в одному з храмів Севастополя його поховали на одному з місцевих військових цвинтарів.

Андріївський прапор перед храмом був за традицією приспущений.

За інформацією "Української правди", журналістів, в тому числі і російських до місця похорону не підпускали.

Раніше про те, що Віктора Януковича-молодшого, який загинув на Байкалі, поховають у Криму, повідомляли українські ЗМІ.

Нагадаємо, за даними ГУ МНС Росії по Іркутській області, на акваторії озера Байкал в районі північного краю острова Ольхон 20 березня під лід пішов автомобіль з водієм і п'ятьма пасажирами. В оперативному штабі на місці НС при цьому повідомляли, що в результаті НВ на Байкалі загинув "уродженець Москви Віктор Давидов".

Прізвище бабусі Віктора Януковича-молодшого - матері Людмили Янукович - Давидова. ЗМІ повідомили, що син колишнього президента планував взяти прізвище бабусі ще рік тому.

Джерело в російських силових структурах підтвердило, що Віктор Янукович-молодший міг перебувати на території Росії з документами на інше ім'я.

Міністерство закордонних справ України очікує на офіційну інформацію з приводу загибелі в Росії сина екс-президента України Віктора Януковича-молодшого.

Категорія: Суспільство та політика | Переглядів: 1998 | Додав: abel | Теги: смерть януковича, де поховали януковича | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]