Пт, 2024-04-19, 22:01
Головна Реєстрація PDA RSS
Вітаю Вас, Гість
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Головна » Спецтеми: в Україні та в світі » В Україні » Ситуація в зоні АТО

Ситуація в зоні АТО стабілізувалася, обстрілів поменшало

Ситуація в зоні АТО залишається стабільною та контрольованою українськими військовими. Про це повідомляє прес-центр АТО.

З 18-ї по 24-ту годину 5 липня проросійські незаконні збройні формування понад 20 разів вели обстріли позицій сил АТО. Двічі бойовики застосовували озброєння, заборонене Мінськими домовленостями, йдеться у повідомленні.

"Це сталося о 21.10 поблизу н.п. Первомайське, де протягом півгодини проросійські бандити гатили зі 122-мм артилерії й танка. Також неподалік н.п. Піски з 21.15 по 21.40 бойовики здійснили артилерійський обстріл зі 122-мм артилерії по позиціях сил АТО. А з 22 години у Пісках розпочався обстріл ще й з танка та стрілецької зброї", - повідомили у прес-центрі.

З опівночі до 6-ї ранку сьогодні, 6 липня, кількість обстрілів позицій сил АТО проросійськими бандитами значно зменшилася. Зі стрілецької зброї було обстріляно Кримське та Авдіївку. Зафіксовано проліт безпілотника в небі над Луганщиною.

Натомість, за інформацією штабу АТО, почастішали випадки, коли російські найманці ведуть вогонь у бік своїх же позицій.

"Мета цих обстрілів – знову через російську брехливу пропаганду кричати фальцетом, що "українські військові порушують Мінські домовленості", надто – перед завтрашньою зустріччю контактної групи", - повідомили у прес-центрі.

Нагадаємо, що під натиском української армії 2 липня проросійські сили залишили вщент зруйноване східне маріупольське передмістя Широкине, де вони так і не змогли опанувати панівні висоти. Широкине розмінують й облаштують там спостережний пункт російсько-українського СЦКК, заявив очільник української сторони СЦКК генерал-майор Андрій Таран.

Категорія: Ситуація в зоні АТО | Додав: abel (2015-07-06)
Переглядів: 5590 | Теги: АТО, зона АТО, ситуація в зоні АТО | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]