Вт, 2024-03-19, 07:32
Головна Реєстрація PDA RSS
Вітаю Вас, Гість
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Головна » 2015 » Серпень » 1 » Через неймовірну спеку в Іраку відбуваються протести проти відключень електроенергії та водопостачання. ВІДЕО
21:28
Через неймовірну спеку в Іраку відбуваються протести проти відключень електроенергії та водопостачання. ВІДЕО

В Іраку відбуваються протести проти відключень електроенергії та водопостачання через неймовірну спеку

Тисячі іракців протестують проти відключень електроенергії та водопостачання.

Про це повідомляє BBC. На країну насувається неймовірна спека, тож без води й кондиціонера вижити вельми непросто. Протести - по всій країні, зокрема і в столиці.

Вдень стовпчик термометра піднявся до + 49-ти у затінку, а подекуди й до +54. Через спеку в країні запровадили чотириденні вихідні - від четверга до неділі. Проблема з електропостачанням улітку виникає не вперше. Застарілі мережі та електростанції не витримують навантаження. Серйозного удару іракська енергетика зазнала ще під час операції "Буря" в пустелі 2003 року, відтоді на електростанції регулярно скоюють напади - їх грабують - та й не вистачає фахівців для обслуговування та ремонту.  

Минулого тижня міністр енергетики заявив у парламенті, що найближчим часом іракці зможуть отримати лише половину від потрібного обсягу електроенергії.

Категорія: Суспільство та політика | Переглядів: 11128 | Додав: adminA | Теги: відключення електроенергії та водоп, Ірак, протести | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]