Вт, 2024-04-23, 21:57
Головна Реєстрація PDA RSS
Вітаю Вас, Гість
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Головна » 2022 » Серпень » 20 » Ця імперія зла впаде, як і срср — краще раніше, ніж пізніше - глава МЗС Латвії про росію
00:30
Ця імперія зла впаде, як і срср — краще раніше, ніж пізніше - глава МЗС Латвії про росію

латвія едгарс рінкевичс Міністр закордонних справ Латвії Едгарс Рінкевичс порівняв росію з срср, заявивши, що "ця імперія зла впаде". Про це він написав у Twitter.

Згадуючи події так званого Серпневого путчу, він заявив, що 31 рік тому в москві розпочалася спроба державного перевороту, в результаті якого розвалився радянський союз.

"Ми всі сподівалися на новий і кращий розділ історії. На жаль, росія знову тоталітарна й агресивна держава. І ця імперія зла впаде, краще раніше, ніж пізніше", – написав дипломат.

Як відомо, Серпневий путч – спроба державного перевороту в срср у серпні 1991 року, коли самопроголошений Державний комітет з надзвичайного стану (ДКНС) намагався усунути від влади президента срср Михайла Горбачова. Результатом став зрив укладання договору про створення союзу суверенних держав і розпад срср.

 

Категорія: Суспільство та політика | Переглядів: 1250 | Додав: admin | Теги: латвія, імперія, Росія, СРСР, зло, МЗС | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]