Пт, 2024-03-29, 17:01
Головна Реєстрація PDA RSS
Вітаю Вас, Гість
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Головна » 2015 » Квітень » 10 » "Динамо" хоче від "Інтера" за Віду 7 млн євро, а "Челсі" і "Валенсія" прицінюються до Андрія Ярмоленка
11:52
"Динамо" хоче від "Інтера" за Віду 7 млн євро, а "Челсі" і "Валенсія" прицінюються до Андрія Ярмоленка

Головний тренер "Інтера" Роберто Манчіні бажає придбати в свою команду хорватського захисника київського "Динамо" Домагоя Віду. Біло-сині не проти відпустити хорвата влітку за сім мільйонів євро, але міланський клуб має намір збити ціну через великого бажання до трансферу з боку самого гравця. Про це повідомляє журналіст Sky Sport Italia Фабріціо Романо.

Нагадаємо, "Інтер" вів переговори з "Динамо" по захиснику збірної Хорватії ще минулої зими, але кияни відмовилися віддавати його в оренду.

У поточному сезоні УПЛ 25-річний Віда зіграв в 14 матчах, забив один гол і зробив дві результативні передачі.

"Челсі" і "Валенсія" прицінюються до Андрія Ярмоленка

Лондонський "Челсі" все ще націлений на лідера "Динамо" і національної збірної України, 25-річного вінгера Андрія Ярмоленка і влітку може вступити в переговори з київським клубом. Такі ж наміри має і іспанська "Валенсія". Про це повідомляє TuttoMercatoWeb.

Про інтерес "Челсі" до Ярмоленко вперше повідомлялося ще два роки тому, але до реальних переговорів не дійшло. Крім "Валенсії", інтерес до українця проявляють "Ліверпуль", ПСЖ і "Рома".

Зазначимо, керівництво "Динамо" всі розмови про майбутнє Ярмоленка відкладає на літо. Відмовляється коментувати чутки і сам футболіст.

Категорія: Спорт і туризм | Переглядів: 11091 | Додав: abel | Теги: динамо, Валенсія, Челсі, Інтера, прицінюються до Ярмоленка, за Віду 7 млн євро | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]