Чт, 2024-03-28, 19:23
Головна Реєстрація PDA RSS
Вітаю Вас, Гість
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Головна » 2021 » Листопад » 24 » Корисні продукти — вірний вибір сучасної людини
13:51
Корисні продукти — вірний вибір сучасної людини

Корисні продукти — вірний вибір сучасної людини

Мода на здоровий спосіб життя є синонімом того, що ми ретельно перевіряємо склад продуктів харчування, походження овочів і т.д. Кажуть, що ви є тим, що ви їсте. Саме тому останнім часом дуже популярний в Україні віртуальний магазин органічних продуктів Смак Життя, який знайти в Інтернеті можна за адресою sz.lviv.ua. Цей онлайн-магазин корисних продуктів пропонує великий асортимент товарів за розумними цінами, кожен знайде собі що вибрати. Ми ж детальніше зупинимося в нашій статті лише на декількох корисних продуктах, які ви завжди зможете замовити в інтернет-магазині "Смак Життя".

органічні продукти

Біодинамічне сільське господарство

Ідея біодинамічного землеробства сягає часів до нашої ери, коли людство почало вирощувати рослини. Але офіційним автором є Рудольф Штайнер. Біодинамічне культивування працює відповідно до ритму природи, наприклад, важливі фази місяця і сусідство рослин також береться до уваги.

Кіноа

Кіноа чи перуанський рис вирощувався у Південній Америці майже 5000 років. Рослину називають "священним злаком інків" (хоча насправді це не злаки, її порівнюють зі злаками, тому що вона дає насіння, багате на крохмаль). Кіноа — це продукт багатий:

  • білком;
  • вітамінами;
  • мінералами;
  • клітковиною;
  • флавоноїдами – кверцетином та кампферолом.

Білок кіно містить багато лізину, який нагадує тваринний білок. Гідролізовані протеїни рослини підтримують регенерацію сухого та пошкодженого волосся, відновлюють блиск і пружність.

амарант кіноа

Амарант

Амарант (або фіолетова шипшина) регулює біосинтез холестерину, допомагаючи запобігти серцевим захворюванням. Вміст клітковини в насінні амаранту вдвічі вищий, ніж у зернах пшениці. За вмістом заліза воно перевершує шпинат, а доза 100 г насіння амаранту покриває 1/3 добової потреби в кальцію. Завдяки цим унікальним властивостям рослина стала називатися "злаком XXI століття".

Екстракт вівса

Він багатий на бета-глюкан, заспокоює подразнення (включаючи вплив на шкіру ультрафіолетового випромінювання), зволожує, зменшує зморшки, зменшує ламкість волосся, надає їм блиску.

Короткий висновок

Інтернет-магазин "Смак Життя" — оптимальний вибір, щоб замовити дійсно корисні продукти. Така їжа покращить ваше самопочуття та зовнішній вигляд, а тому не відкладайте її замовлення на потім — прямо зараз заходьте на сайт sz.lviv.ua і зробіть вибір. Вдалого шопінгу та смачного!

Категорія: Довідки та рецепти | Переглядів: 1337 | Додав: admin | Теги: продукти, органічні | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]