Сб, 2024-04-20, 05:14
Головна Реєстрація PDA RSS
Вітаю Вас, Гість
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Головна » 2015 » Березень » 21 » Мільйон підписів за повернення ведучого Top Gear Кларксона привіз до BBC гонщик на танку
11:54
Мільйон підписів за повернення ведучого Top Gear Кларксона привіз до BBC гонщик на танку

Мільйон підписів на підтримку знаменитого ведучого британської телепередачі Top Gear Джеремі Кларксона, тимчасово усуненого від ефіру через сварку з продюсером, були передані 20 березня адміністрації телерадіомовної корпорації BBC.

Як повідомляє лондонська The Evening Standard, велику пластикову коробку з написом "Поверніть Кларксона" (Bring back Clarkson) привіз до будівлі BBC і вручив співробітникам компанії інший відомий учасник програми Top Gear - автогонщик Стіг. Зробив він це на танку.

Засекречений автогонщик програми, під білим шоломом і костюмом якого раніше переховувався колишній пілот автоперегонів "Формули" Бен Коллінз, а тепер нібито екс-чемпіон британської кузовний серії BTCC шотландець Гордон Шедд, прибув до штаб-квартири BBC в самому центрі Лондона на легкому танку. Броньована машина проїхала кілька вулиць, лякаючи своїм виглядом перехожих і водіїв.

Як зазначає The Independent, поліція була в курсі, що відбувається, будучи в контакті з організаторами цієї акції, і слідувала на чималій відстані від танка.

З броні, пофарбованої в захисні кольори, бойової машини, на якій було написано "Поверніть Кларксона", зійшов Стіг з коробкою, в якій лежали підписи громадян під петицією з вимогою повернути Джеремі Кларксона в ефір BBC. Представник корпорації вніс коробку в штаб-квартиру компанії.

Судячи по логотипу, танк був орендований у фірми Tanks-alot, яка здає зняту з озброєння техніку в оренду для зйомок фільмів. Ця компанія вже неодноразово співпрацювала з програмою Top Gear.

Нагадаємо, Джеремі Кларксон був відсторонений від ефіру 10 березня. Вердикт комісії BBC, яка повинна вирішити подальшу долю ведучого програми, очікується вже на цьому тижні. Top Gear входить до числа найпопулярніших і рейтингових програм BBC. Вона транслюється телеканалами по всьому світу, її аудиторія становить 350 млн осіб - світовий рекорд по кількості глядачів для документальної телепередачі. З відстороненням Кларксона глядацька аудиторія корпорації різко скоротилася.

Зазначимо, що ведучий Top Gear Джеремі Кларксон днем раніше, 19 березня, з'явився на добродійному вечорі та у властивій йому провокаційній манері повідомив, що вже звільнений. Також він в нецензурній формі облаяв керівництво BBC.

Крім того, Кларксон заявив: "Я не пам'ятаю, коли я зробив свій останній тестовий заїзд на треку Top Gear до того, як ... боси мене звільнили". На тлі оплесків і сміху ведучий повторив свою "заяву". "Однак не зрозуміло, чи була вона жартом", - зазначає телеканал Sky News.

Категорія: PR, реклама і маркетинг | Переглядів: 11085 | Додав: abel | Теги: Джеремі Кларксон, Top Gear | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]