Чт, 2024-04-18, 14:55
Головна Реєстрація PDA RSS
Вітаю Вас, Гість
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Головна » 2022 » Березень » 23 » Процедуру імпорту будівельної продукції з ЄС в Україні спрощено
20:39
Процедуру імпорту будівельної продукції з ЄС в Україні спрощено

будівельна продукція Будівельну продукцію, яка виготовляється в країнах ЄС, можна буде ввозити в Україну за спрощеною процедурою. Рішення було прийнято для пришвидшення відбудови зруйнованої інфраструктури.

Про це повідомляється на офіційному телеграм-каналі Міністерства регіонального розвитку.

Для імпорту відтепер необхідно буде мати лише декларацію показників будівельної продукції, відповідно законодавства ЄС.

"Такою декларацією європейський виробник засвідчує, що продукція відповідає встановленим вимогам щодо її якості, безпечності та екологічності", — сказано в заяві.

У Мінрегіоні додають, що це рішення сприятиме безперебійному забезпеченню України будівельними виробами, необхідними для відновлення пошкоджених об’єктів інфраструктури; будівництва фортифікаційних споруд, військових та інших оборонних об’єктів; об’єктів цивільного захисту населення; будівель для постійного та тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб; об’єктів промисловості, які переміщуються з територій воєнних дій тощо.

Президент України Володимир Зеленський підписав закон «Про організацію трудових відносин в умовах воєнного стану». Документ передбачає дерегулювання та лібералізацію трудових відносин для оперативного залучення працівників і усунення кадрового дефіциту та нестачі робочої сили.

Держпродспоживслужба України запровадила щоденний моніторинг на соціально значущі продукти. Водночас рішенням уряду припинено проведення планових та позапланових заходів державного нагляду (контролю) і державного ринкового нагляду.

Категорія: Будівництво та ремонт | Переглядів: 1289 | Додав: admin | Теги: ЄС, будівельна, імпорт, продукція, процедура, україна | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]