Вт, 2024-04-23, 23:58
Головна Реєстрація PDA RSS
Вітаю Вас, Гість
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Головна » 2023 » Січень » 13 » Щорічний звіт про НЛО опублікував Пентагон
15:38
Щорічний звіт про НЛО опублікував Пентагон

нло Американське Міністерство оборони оприлюднило дані аналізу всіх зафіксованих у 2022 році повітряних об'єктів. Частина з них виявилася цілком звичайними речами на зразок повітряних куль або пластикових пакетів, а ось природу інших зрозуміти не вдалося.

Річний звіт про невідомі повітряні явища за 2022 рік був опублікований Управлінням директора національної розвідки Пентагону (ODNI) у четвер, 12 січня, після багатомісячної затримки.

Інформація для нього була отримана від різних агентств розвідувального співтовариства та органів військової розвідки, Федерального управління цивільної авіації, Національного управління океанографії та атмосфери (NOAA), Міністерства енергетики (DoE) та NASA.

У цьому відкритому документі йдеться про те, що НПЯ "становлять небезпеку для польотів, але при цьому в багатьох випадках, як і раніше "не вистачає даних, щоб встановити їхнє походження".

З 510 зафіксованих НПЯ ODNI зумів ідентифікувати 366. 26 з них були безпілотниками, 163 виявились повітряними кулями, а в шести випадках з'ясувалося, що незрозумілі об'єкти в небі були пластиковими пакетами для покупок або птахами.

Інші 171 випадків ідентифікувати не вдалося.

"Деякі з цих неохарактеризованих НПЯ, імовірно, продемонстрували незвичайні льотні характеристики або експлуатаційні можливості і тому вимагають подальшого аналізу", - додається у звіті.

Категорія: Суспільство та політика | Переглядів: 1146 | Додав: admin | Теги: НЛО, пентагон, Звіт | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]