Чт, 2024-04-18, 03:22
Головна Реєстрація PDA RSS
Вітаю Вас, Гість
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Головна » 2015 » Лютий » 7 » Скоординували кроки у переговорах щодо Донбасу Порошенко, Меркель і Байден у Мюнхені
18:24
Скоординували кроки у переговорах щодо Донбасу Порошенко, Меркель і Байден у Мюнхені

Президент України Петро Порошенко, федеральний канцлер Німеччини Ангела Меркель і віце-президент США Джо Байден на тристоронніх переговорах у Мюнхені обговорили розвиток переговорів із мирного врегулювання ситуації на Донбасі і наголосили на необхідності припинення вогню.

"Співрозмовники обговорили розвиток переговорного процесу мирного врегулювання ситуації на українському Донбасі в контексті останніх спільних пропозицій щодо виконання Мінських домовленостей, напрацьованих на зустрічі президента Порошенка з канцлером Меркель і президентом Франції Олландом під час їхніх переговорів у Києві", - повідомляє прес-служба глави Української держави про підсумки зустрічі.

Сторони скоординували подальші кроки, а також наголосили на необхідності негайного припинення вогню і продовження діалогу щодо втілення всіх пунктів мінських домовленостей.

"Співрозмовники наголосили на необхідності дотримання загальної трансатлантичної позиції щодо ситуації в Україні", - йдеться в повідомленні.

Крім того, в рамках робочого візиту Порошенка до Мюнхена відбулися двосторонні переговори з Меркель і Байденом.

Категорія: Суспільство та політика | Переглядів: 1981 | Додав: admin | Теги: Донбас, Меркель, Мюнхен, Байден, Порошенко | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]