Ср, 2024-04-24, 04:33
Головна Реєстрація PDA RSS
Вітаю Вас, Гість
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Головна » 2017 » Червень » 1 » У 2018 році надійде в продаж електричний пікап Bison: 300 км без підзарядки
10:43
У 2018 році надійде в продаж електричний пікап Bison: 300 км без підзарядки

Зовсім нещодавно було представлено перший у світі електричний пікап Workhorse W15, а тепер у нього з’явився конкурент. Канадська компанія Havelaar презентувала модель Bison. Електромобіль Bison – класичний пікап із рамною конструкцією і двомісною кабіною. У нього традиційний для авто цього класу рубаний дизайн з короткими звісами кузова.

А ось інтер’єр Bison зроблено в сучасному стилі. Пікап отримав віртуальну панель приладів, а на центральній панелі встановлено великий сенсорний дисплей у стилі Tesla. Характеристики електрокара поки що тримають у секреті. Відомо тільки, що він повноприводний і оснащений двома моторами – по одному на вісь.

Запас ходу Bison становить близько 500 км. Представники Havelaar заявили, що купити електромобіль Bison можна буде вже у 2018 році. Тим часом, в недалекому майбутньому клас електричних пікапів стане ширшим і різноманітнішим. Про створення подібної моделі і заявив керівник Tesla Ілон Маск.

Категорія: Автомобілі | Переглядів: 1723 | Додав: abel | Теги: пікап, автомобіль, новини, електрокар, авто, Tesla, bison | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]