Чт, 2024-04-25, 18:01
Головна Реєстрація PDA RSS
Вітаю Вас, Гість
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Головна » 2019 » Травень » 11 » Укрзалізниця побудувала свій перший вагон-зерновоз
19:29
Укрзалізниця побудувала свій перший вагон-зерновоз

АТ "Укрзалізниця" на Панютинському вагоноремонтному заводі вперше самостійно збудувала вагон для перевезення зерна та інших харчових сипких вантажів. Усі комплектуючі та матеріали, окрім елементів гальмівного обладнання, вироблені в Україні. Про це повідомляє прес-служба перевізника пише видання про транспорт https://bloghouse.website/transport.

Модель 19-6938 має об’єм 120 м.куб, тоді як максимальний об’єм старих існуючих зерновозів — лише 94 м.куб.

Збільшений об’єм нового вагона має особливу вигоду для клієнтів, які перевозять шрот і насіння соняшника, адже дає змогу зекономити на маневрових роботах, прибиранні вагона тощо.

Зерновоз нового зразка отримав сертифікат відповідності. Його вже внесено у міжнародний класифікатор моделей вантажних вагонів та погоджено його використання у сполученні з країнами СНД та Балтії.

У поточному році Укрзалізниця спрямує фінансування для підготовки заводу до серійного виробництва зерновозів, пише https://bloghouse.website/robota_ta_biznes.

За словами голови правління "Укрзалізниці" Євгена Кравцова, наразі зерновози з таким об’ємом в Україні серійно будують лише два підприємства й товариство готується розширити можливості вітчизняного ринку вагонобудування, налагодивши виробництво повітророзподільників у гальмівному обладнанні.

Категорія: Бізнес і виробництво | Переглядів: 1610 | Додав: adminA | Теги: Укрзалізниця побудувала свій перший | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]