Вт, 2024-04-23, 09:45
Головна Реєстрація PDA RSS
Вітаю Вас, Гість
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Головна » 2017 » Вересень » 2 » Встановив світовий рекорд і обігнав спорткар Lamborghini кросовер Tesla Model X. ВІДЕО
15:26
Встановив світовий рекорд і обігнав спорткар Lamborghini кросовер Tesla Model X. ВІДЕО

У заїзді на 400 метрів електромобіль Tesla Model X обійшов перегоночний автомобіль Lamborghini Aventador SV і встановив світовий рекорд для серійних кросоверів.

Кросовер компанії Tesla — у своїй передовій модифікації P100D — брав участь у змаганнях з драґ-рейсингу з суперкаром Lamdorhini Aventador SV. Tesla Model X не тільки виграв заїзд, але і встановив світовий рекорд швидкості на чверть милі: тепер Model X P100D — найшвидший серійний кросовер планети.

На відео помітно, що водій Lamborghini стартував менш вдало — і, мабуть, зміг би надолужити дистанцію, якщо б заїзд був довший. Перевага Tesla на фініші було мінімальною — всього 0,05 секунди, повідомляє popmech.ru

При цьому наголошується, що Model X важить 2 500 кілограмів, суперкар Lamborghini — 1 900 кг; сумарна потужність електродвигунів Model X становить 580 к. с., а двигуна Lamdorghini — 750 к. с. Крім того, коштує кросовер від Tesla значно менше — 165 000 доларів, на відміну від Aventador SV, вартість якого становить $530 тисяч.

У наступному заїзді на відео Lamgorghini Aventador SV виявився швидше іншого автомобіля від Tesla — Model S (теж в топовій модифікації). Aventador перевершив електрокар на 0,15 секунди.

Категорія: Автомобілі | Переглядів: 1732 | Додав: abel | Теги: lamborghini, Tesla | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]