Чт, 2024-04-25, 23:46
Головна Реєстрація PDA RSS
Вітаю Вас, Гість
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Головна » 2020 » Жовтень » 31 » За відмову від вугілля в ЄС готові платити Україні
00:13
За відмову від вугілля в ЄС готові платити Україні

ЄС плата Україна відмова вугілля В Україні реформування вугільної галузі буде відбуватися поступово, з урахуванням потреб шахтарів в працевлаштуванні та соціальному забезпеченні.

Про це повідомила в.о. міністра енергетики Ольга Буславец, передає прес-служба Міненерго.

"Ми не можемо бути осторонь зобов'язань по "зеленому переходу", модернізації та декарбонізації економіки", – заявила вона.

"У нас немає планів за один-два роки все закрити і розпустити людей. Все буде відбуватися таким чином, щоб врахувати всі потреби людей, що живуть у вугільних регіонах. Потрібно показати людям перспективи, де саме вони зможуть заробляти гроші і утримувати свої сім'ї", – зазначила в.о. міністра.

За її словами, зацікавленість у вугільній реформі висловили міжнародні партнери. Зокрема, міністр економіки і енергетики ФРН запропонував створити мультифонд, в який Німеччина готова вкласти перший внесок в сумі 20 млн євро і закликає до участі інші держави. Від Великої Британії надійшла пропозиція приєднатися до Безвугільного альянсу, який дасть можливість залучити фінансовий ресурс до реформування вугільної галузі.

Категорія: Бізнес і виробництво | Переглядів: 1388 | Додав: admin | Теги: україна, відмова, ЄС, вугілля, плата | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]