Нд, 2024-04-28, 22:28
Головна Реєстрація PDA RSS
Вітаю Вас, Гість
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Головна » 2022 » Травень » 29 » Біля помідорів краще посадити цей овоч: порада
00:06
Біля помідорів краще посадити цей овоч: порада

Досвідчені дачники давно усвідомили: гармонійне сусідство рослин сильно впливає на їх зростання, врожайність, здоров’я. Тому, починаючи новий садово-городній сезон, вони з розумом підходять до планування ділянки, намагаючись посадити культури таким чином, щоб отримати максимум користі з їхнього сусідства.

Цей трюк працює і з помідорами, які особливо результативно ділять ділянку разом із цукровим буряком.

У поєднанні з цим коренеплодом томати виходять новий рівень врожайності. Дачники, які випробували цей варіант, стверджують, що плодоношення помідорів зростало без використання добрив.

Ще один дивовижний факт: цукровий буряк також давав відмінний відгук на сусідство з помідорами. Коренеплід давав урожай значно краще, ніж раніше, до «співжиття» з томатами.

Саджають рослини за наступною схемою: спочатку ряд буряків, далі 2 ряди помідорів, потім знову ряд буряків і так по колу.

Досвідчені дачники дотримуються цього правила вже не перший сезон і результатом задоволені. Примітно, що врожай збільшується у кількісному вираженні, а й у якісному.

Категорія: Довідки та рецепти | Переглядів: 1272 | Додав: admin | Теги: помідор, цукровий, овоч, буряк, посадка | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]