Вт, 2024-03-19, 05:23
Головна Реєстрація PDA RSS
Вітаю Вас, Гість
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Головна » Спецтеми: в Україні та в світі » Статті про цікаве » Корисне та цікаве

Жінки стають товстішими без любові

кохання Дуже часто зайва вага сигналізує нам не про серйозні проблеми зі здоров’ям, а про проблеми у стосунках або про занадто велику кількість заборон в житті. Вони стають причиною нічних набігів на холодильник і вживання в їжу солодкого, жирного і копченого в промислових масштабах. Їжа стає "замінником" кохання. Саме тому, незважаючи на всі витрачені зусилля, далеко не всім людям дійсно вдається схуднути, а потім знову не набрати насилу «скинуті» кілограми, якщо психологічні проблеми залишаються невирішеними.

Блокована потреба в любові

Якщо у стосунках з коханим не все ладиться, і ви більше мовчите і ридаєте в подушку від недомовленості, чекаючи що партнер прочитає ваші думки і бажання, то причина нічних "набігів" на холодильник ясна. Набагато безпечніше підкрастися до холодильника, особливо вночі, коли ніхто не бачить, ніж набратися сміливості і ризикнути змінити щось у стосунках. Зробити це нам заважають страхи бути відкинутою, використаною, старі образи, звички і усталені погляди на життя.

Блокована потреба у визнанні

Можна «відсунути» власні бажання на задній план і слухати лише чоловіка, підлаштовуючись під його бажання і потреби: пізня вечеря для коханого, секс, коли хоче тільки він. «Все для тебе, дорогий, неважливо, що ти мене не помічаєш!» Подібна готовність до самопожертви обертається сумними наслідками: ви насилу стримуєте сльози, «забуваєте» про себе – блокуєте потребу в увазі, близькості або кидаєтеся в іншу крайність: сварки, істерики, скандали без конструктивних рішень – результат цих дій дуже схожий: ми «заїдаємо» або «запиваємо» власну «незначність».

Сексуальна дисгармонія

Однією з причин появи зайвої ваги можна вважати і… секс. Якщо секс для вас обов’язок, то ви так і будете товстіти потихеньку, зазвичай щороку кілограма на 2-3, перетворюючись в жінку, яка буде не цікава чоловікові. Якщо, навпаки, потреба в сексі є, але не задовольняється, то, знову ж таки, можливий набір ваги. Збуджений чоловік в такій ситуації віддасть перевагу зайнятися самозадоволенням, а жінка, швидше за все, з’їсть що-небудь смачне.

Категорія: Корисне та цікаве | Додав: admin (2022-04-23)
Переглядів: 591 | Теги: вага, жінка, Любов | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]