Нд, 2024-05-05, 11:10
Головна Реєстрація PDA RSS
Вітаю Вас, Гість
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Головна » 2019 » Вересень » 19 » Боротьба зі шкідниками: інсектициди - що це за препарати, де придбати
22:48
Боротьба зі шкідниками: інсектициди - що це за препарати, де придбати

Боротьба зі шкідниками: інсектициди - що це за препарати, де придбати

Важливим аспектом формування асортименту засобів захисту рослин для органічного землеробства є:

  • ефективність;
  • екологічність;
  • економічна доцільність.

Саме тому, обираючи ефективний засіб від комах сучасні фермери зупиняють свій вибір на інсектицидах. Основою бактеріальних інсектицидів служить бактерія Bacillus thuringiensis Berliner (ВТ). Частка ВТ на світовому ринку біопестіцідов становить близько 90-95%. Ідентифіковано понад 70 різновидів ВТ, ефективних проти фітофагів.

Різноманітність цієї групи бактерій з кожним роком поповнюється новими серотипами. Вони мають високу селективність, безпечні для корисної ентомофауни, риб, теплокровних. Антифідантні, тератогенні і дерепродуктивні властивості забезпечують їхню високу біологічну ефективність. Підвидове і штамове біорізноманіття цієї бацили є невичерпним природним джерелом для виділення перспективних культур з практично цінними властивостями, що дозволяють розширювати асортимент біопрепаратів, необхідних сільському господарству. Наприклад, в Україні зараз можна придбати ефективний моспілан інсектицид за допомогою спеціалізованого сайта vseroste.com.ua.

Дія ВТ на шкідників обумовлюється ентомотоксичними, ентомопатогеними і метатоксичними ефектами за рахунок наявності кристалів ендотоксину, екзотоксину, фосфоліпази С і спор. Такий набір факторів вірулентності діє в різному ступені і в різних поєднаннях на комах різних видів. Бактерії викликають захворювання, які супроводжуються септицемією, при якій гемолімфа і її фагоцитарні і неспецифічні механізми імунітету вже не в змозі пригнічувати розмноження мікроорганізмів, безперервно проникають у неї. Клітини уражених тканин розриваються, і бактерія переходить в великих кількостях в гемолімфу, викликаючи септицемію.

Токсикологічні дослідження, проведені протягом 40 років у всьому світі, показали безпеку ВТ і її метаболітів, включаючи інсектицидні білки та інші речовини, що і дозволяє широко їх використовувати. З них першими були ентобактерін і дендробациллин, які сьогодні не випускаються. Проте в Україні придбати все для городу оптом за вигідними цінами наразі може кожен онлайн, відвідавши спеціалізований інтернет-ресурс vseroste.com.ua.

Вдалих вам врожаїв та поменше шкідників на городах!

Категорія: Бізнес і виробництво | Переглядів: 1500 | Додав: adminA | Теги: купити, інсектициди | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]