Вт, 2024-05-07, 12:13
Головна Реєстрація PDA RSS
Вітаю Вас, Гість
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Головна » 2023 » Листопад » 3 » Брата Сергія Бубки підозрюють у колабораціонізмі
18:35
Брата Сергія Бубки підозрюють у колабораціонізмі

Василь Бубка Служба безпеки України повідомила про підозру Василю Бубці щодо продажу пального російським окупантам. Він може бути причетний до колабораційної діяльності та сприяти злочинам загарбників. Про це повідомило Bihus.Info.

Розслідування Bihus.Info щодо діяльності Василя Бубки

Нещодавно в сюжеті Bihus.Info розповіли, як родинна фірма Героя України, спортсмена Сергія Бубки, співпрацює з терористами на окупованій території.

Згідно з цією інформацією, фірма "Монблан" продає окупантам пальне, про що свідчать цьогорічні контракти, опубліковані в російському реєстрі.

"Монблан" — спільна російська фірма брата Бубки і самого Бубки. Цікаво, коли свою підозру отримає і "Герой України"?, — говориться у повідомленні.

Діяльність фірми "Монблан"

В матеріалах розслідування говориться, що після окупації донецька фірма змінила юридичну адресу на Волноваху (на той час не окуповану) і продовжила брати участь в українських тендерах. Востаннє вона засвітилася у публічних торгах у 2018-му році.

На початку 2023 р. фірма "Монблан" з’явилася в російському реєстрі юридичних осіб.

На відміну від українського реєстру, в базах росіян адреса реєстрації фірми знову зазначена як Донецьк, а власниками компанії записані лише Сергій Бубка та його брат. Василь Бубка також значиться директором цієї компанії.

У травні 2023 року російська фірма "Монблан" братів Бубок почала офіційно торгувати з російськими загарбниками.

Журналісти Bihus.Info знайшли три контракти на постачання пального для структур окупантів, опубліковані на порталі закупівель РФ. На всіх контрактах з окупантами стоїть підпис Василя Бубки, як керівника компанії.

Також в реєстраційних документах зазначено, що він є громадянином рф. А Сергій Бубка в цих же документах значиться громадянином України.

Раніше ЗМІ повідомляли, що колишній президент Національного олімпійського комітету України Сергій Бубка відповів на звинувачення про наявність бізнесу на тимчасово окупованих територіях. Відомий у минулому спортсмен заявив, що такі заяви не відповідають реальності.

Категорія: Суспільство та політика | Переглядів: 1118 | Додав: admin | Теги: Бубка | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]