Пн, 2024-04-29, 11:19
Головна Реєстрація PDA RSS
Вітаю Вас, Гість
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Головна » 2024 » Січень » 25 » Для допомоги Україні Іспанія планує зробити свій внесок
00:11
Для допомоги Україні Іспанія планує зробити свій внесок

Іспанія і надалі допомагатиме Україні з навчанням військових, а також планує зробити свій внесок у п'ять коаліцій в рамках формату "Рамштайн". Про це повідомило Міноборони Іспанії.

Міністерка оборони Іспанії на засіданні контактної групи з питань оборони України зазначила, що саме зараз, перед другою річницею повномасштабного вторгнення рф, "єдність і підтримка України стають найважливішими".

Також вона повідомила, що Іспанія планує зробити свій внесок у коаліції безпеки на морі, польової артилерії, наземної протиповітряної оборони, інформаційних технологій і коаліції з розмінування.

Крім того Іспанія й надалі буде дуже активною у сфері навчання, про що свідчить понад 3500 українських військових, які вже пройшли навчання в Іспанії. Роблес анонсувала нові спеціалізовані навчальні модулі з протиповітряних систем Patriot, NASAMS і Hawk, а також підводного розмінування.

На завершення свого виступу міністерка наголосила на тому, що Іспанія буде підтримувати Україну стільки, скільки буде необхідно.

Категорія: Суспільство та політика | Переглядів: 162 | Додав: admin | Теги: україна, іспанія | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]