Ср, 2024-05-08, 00:59
Головна Реєстрація PDA RSS
Вітаю Вас, Гість
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Головна » 2023 » Жовтень » 16 » Для підтримки Ізраїлю США зроблять все можливе
00:18
Для підтримки Ізраїлю США зроблять все можливе

США продовжуватимуть робити все, що можливо, аби підтримати Ізраїль у своєму захисті від атак ХАМАСу. Про це міністр оборони США Ллойд Остін заявив в інтерв'ю каналу PBS після свого візиту до Ізраїлю.

На запитання про те, чи Вашингтон погоджується з Єрусалимом у рішенні про евакуацію населення з Гази, Остін сказав, що це рішення Ізраїлю. "Це не моя справа оцінювати їхній підхід до чогось. Я сфокусований на тому, щоб переконатись, що ми надаємо їм безпекову допомогу, яка їм потрібна, щоб захистити свої суверенні території й свій народ".

Остін додав, що попросив Ізраїль бути поміркованими у тому, як вони обирають свої цілі, та пам'ятати про загрозу цивільним. "Це умови міста, і, ймовірно, це боротьба у трьох вимірах. Адже як ви знаєте, ХАМАС звів низку тунелів під містом. Тож якщо вони (ізраїльтяни - ред.) здійснюватимуть кампанію у чи поряд із містом, вони мають брати це в розрахунок. Вони вже робили це, вони винесли уроки", - додав глава Пентагону.

Остін також зазначив, що "ХАМАС - це не народ Палестини", тож цивільні не мають нести відповідальність за дії бойовиків. У питанні того, чи Хезболла приєднається до конфлікту, міністр оборони США нагадав слова президента Джо Байдена, що "якщо хтось думає про це, ми скажемо: не робіть цього".

Категорія: Суспільство та політика | Переглядів: 1116 | Додав: admin | Теги: Остін, США, Ізраїль | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]