Пн, 2024-04-29, 06:12
Головна Реєстрація PDA RSS
Вітаю Вас, Гість
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Головна » 2024 » Березень » 2 » До 13-го пакета санкцій ЄС проти росії долучається Швейцарія
00:29
До 13-го пакета санкцій ЄС проти росії долучається Швейцарія

Федеральний уряд Швейцарії 1 березня оголосив про рішення долучитись до тринадцятого пакета санкцій Європейського Союзу проти росії.

Швейцарська влада, відповідно до рішення, додає до санкційного списку ще 106 фізичних і 88 юридичних осіб, насамперед причетних до виробництва ракет, безпілотників, систем протиповітряної оборони та інших товарів військового призначення.

Також у списку згадані російські компанії і фізичні особи, причетні до постачання оборонного обладнання з Північної Кореї, судді та держслужбовці з окупованих росією територій України, та причетні до насильницького викрадення українських дітей.

Активи фігурантів санкційного списку у Швейцарії мають бути заморожені, а на відповідних фізичних осіб поширюються заборони на в'їзд і виїзд.

Додатково Швейцарія запровадила обмежувальні заходи у сфері торгівлі, спрямовані на запобігання отримання росією секретних товарів і технологій для своєї армії – зокрема заборону на експорт товарів подвійного призначення.

Країни-члени ЄС ухвалили 13-й пакет санкцій 23 лютого, напередодні другої річниці повномасштабного нападу росії на Україну.

Категорія: Суспільство та політика | Переглядів: 159 | Додав: admin | Теги: санкції, ЄС, Швейцарія, Росія | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]