Пт, 2024-04-26, 19:21
Головна Реєстрація PDA RSS
Вітаю Вас, Гість
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Головна » 2017 » Серпень » 30 » Двоповерховий будинок на колесах від Volkswagen: душова, дві спальні і кухня
09:07
Двоповерховий будинок на колесах від Volkswagen: душова, дві спальні і кухня

Компанія Volkswagen розповсюдила подробиці про двоповерховий будинок на колесах, побудований на базі фургона Crafter. Автомобіль представили на початку серпня, проте тоді не було зображень інтер’єру і подробиць про його пристрої. Прем’єра машини, яка поки є прототипом, відбудеться в суботу, 26 серпня, на виставці кемперів у Дюссельдорфі.

Габаритна довжина новинки, названої California XXL, становить 5986 міліметрів, ширина – 2030 міліметрів, висота – 2900 міліметрів, а розмір колісної бази дорівнює 3640 міліметрів. У салоні можна стояти в повний зріст: висота кабіни досягає 2,2 метри. За задніми дверима є великий багажний відсік, розміри якого становлять 1600х1850х720 міліметрів.

У будинку на колесах є кухня з раковиною, метровим складаним столом, газовою плитою з двома конфорками і двома 50-літровими холодильниками (включаючи одну чотирилітровим морозилку), душова з туалетом і водонагрівачем (вона має власний підлогу і в невживаному стані “складається” наполовину, звільняючи вільне місце в салоні), спальні місця на першому поверсі і велике ліжко на другому. Бак для води – 140 літрів, для газу – 37 літрів, для відходів – 90 літрів.

Ліжко на першому поверсі складається, може підігріватися і охолоджуватися за допомогою системи вентиляції. Її довжина становить два метри, ширина – 1,7 метра, а зверху встановлена панорамний дах. Крім того, ззаду є проектор. У салоні встановлено дев’ять розеток на 220-вольт, шість USB-портів і атмосферна підсвічування з сенсорним управлінням. Системами автомобіля можна керувати за допомогою додатка для смартфона або iPad.

На другому поверсі, оснащеним окремою системою підігріву, є двометрова ліжко і панорамний дах.

Будинок на колесах комплектується повним приводом, 177-сильним дизелем, пневматичною підвіскою з регульованим дорожнім просвітом.

Чи з’явиться подібний автомобіль в серії, поки не уточнюється.

Категорія: Автомобілі | Переглядів: 1776 | Додав: abel | Теги: Volkswagen | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]