Пт, 2024-05-03, 10:55
Головна Реєстрація PDA RSS
Вітаю Вас, Гість
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Головна » 2020 » Вересень » 19 » Експорт птиці та свинини до ПАР може почати Україна
00:27
Експорт птиці та свинини до ПАР може почати Україна

Україна пар експорт птиця свинина Україна та Південно-Африканська Республіка ведуть переговори про розвиток двосторонньої торгівлі продовольчими товарами. Це питання було обговорено під час зустрічі компетентних органів обох країн, яка відбулася цього тижня.

Після цього у Держпродспоживслужбі повідомили, що невдовзі українські виробники отримають можливість експортувати м’ясо птиці та свинину до ПАР. А в Україну зможуть імпортувати м’ясо крокодилів.

“Вперше за історію двосторонніх консультацій з компетентними органами іноземних країн, на зустрічі були присутні особисто Надзвичайні і Повноважні Посли обох держав. Сторони обговорили можливості експорту українського м’яса (м’яса птиці та свинини) до ПАР, а також яєць та яєчної продукції, зокрема умови доступу на ринки.

Окрім того, у ході розгляду питання експорту свинини учасники обговорили можливості визнання регіоналізації в частині АЧС враховуючи ситуацію у світі. За підсумками зустрічі було досягнуто домовленостей продовжити комунікацію на рівні компетентних органів з піднятих питань. Сторона ПАР в свою чергу висловила зацікавленість в експорті до України шерсті, м’ясної продукції, зокрема м’яса крокодилів”, – йдеться у повідомленні Держпродспоживслужби.

Категорія: Бізнес і виробництво | Переглядів: 1425 | Додав: adminA | Теги: пар, експорт, україна, птиця, Свинина | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]