Пт, 2024-04-26, 19:01
Головна Реєстрація PDA RSS
Вітаю Вас, Гість
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Головна » 2017 » Липень » 11 » Гендиректор львівського аеропорту: Ryanair ще може узгодити умови договору з "Борисполем"
09:51
Гендиректор львівського аеропорту: Ryanair ще може узгодити умови договору з "Борисполем"

Генеральний директор аеропорту "Львів" ім. Данила Галицького Тетяна Романовська повідомила про те, що Ryanair все-таки може полетіти в Україну. Про це вона написала на своїй сторінці в Facebook.

"Сьогодні пролунав дзвінок від авіакомпанії Ryanair з недоброю новиною про припинення продажу квитків даної авіакомпанії на маршрутах зі Львова і Києва... Була довга розмова і не одна... Мені звичайно говорили компліменти і вибачалися... Після почутого розчарування і нашої позиції і шаленого тиску і запевнення, що зроблено дуже багато і ми все ж хочемо бачити Ryanair, мені відповіли, що у нас є ще трохи часу для узгодження Борисполем відповідних умов угоди", - написала Романовська.

Раніше міністр інфраструктури України Володимир Омелян заявив, що керівництво аеропорту "Бориспіль" саботувало переговори і прихід авіакомпанії Ryanair в Україну.

"Я щиро здивувався позиції пана Рябікіна, але він це зробив спеціально для того, щоб в черговий раз точно зірвати переговори. Бо всі речі, які він озвучував, правдиві вони чи хибні, - це конфіденційні речі. Вони не озвучують публічно. Насправді аеропорт "Львів", ми вже маємо приклади, є докази, підписав абсолютно вигідний для аеропорту договір, контракт з компанією Ryanair. То ж пропонувалося "Борисполю". Але мета аеропорту "Бориспіль" була інша - заблокувати вхід компанії Ryanair в Україну, а не вести переговори", - заявив міністр.

За його словами, вже з самого початку переговорів було зрозуміло, що відбувається повний зрив і саботаж угоди.

Категорія: Бізнес і виробництво | Переглядів: 1942 | Додав: adminA | Теги: Бориспіль, Ryanair, Аеропорт, Договір | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]