Пн, 2024-04-29, 12:04
Головна Реєстрація PDA RSS
Вітаю Вас, Гість
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Головна » 2024 » Січень » 28 » Кірбі: Українську Формулу миру на міжнародному рівні просуватимуть США
00:36
Кірбі: Українську Формулу миру на міжнародному рівні просуватимуть США

США просуватимуть Формулу миру Президента України Володимира Зеленського на міжнародному рівні. Про це сказав координатор Ради нацбезпеки Білого дому Джон Кірбі, повідомляє VOA.

Представник Білого дому також заявив про необхідність терміново відновити фінансування України.

Під час брифінгу у Білому домі Кірбі нагадав, що пакет допомоги Україні був затверджений 27 грудня і наразі є останнім проєктом, який виконується.

"Саме тому нам так важливо отримати додаткове фінансування для нової допомоги Україні, щоб ми могли продовжувати її, тому що зрозуміло, що рф продовжує завдавати ударів по цивільній інфраструктурі та вести війну в Україні", - зауважив Кірбі.

На запитання щодо можливості мирних переговорів між Києвом та Москвою представник Білого дому відповів, що США "прийняли політику підтримки ініціатив, які виходять від керівництва України".

"Державний департамент опублікував протокол дискусії, яку провів із Президентом Володимиром Зеленським держсекретар Ентоні Блінкен. Джейк (Салліван), звичайно ж, там був присутній. Однак вони говорили про важливість продовження глобальної підтримки України та про те, що відбувається на полі бою, як Зеленський бачить усе це. У Давосі Зеленський розповів про українську Формулу миру. Таким чином виникла ще одна ідея - спробувати "просувати Формулу миру" Зеленського на міжнародному рівні", - наголосив Кірбі.

Категорія: Суспільство та політика | Переглядів: 170 | Додав: admin | Теги: формула, кірбі, мир, США | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]