Нд, 2024-05-19, 11:50
Головна Реєстрація PDA RSS
Вітаю Вас, Гість
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Головна » 2022 » Липень » 25 » Комплексну підтримку від США пообіцяла Україні дружина Байдена. ВІДЕО
00:07
Комплексну підтримку від США пообіцяла Україні дружина Байдена. ВІДЕО

дружина байден Україна сша Перша леді США Джилл Байден звернулася до учасників другого саміту перших леді та джентльменів, який проходить у Києві. Під час промови вона заявила про комплексну підтримку США України.

"Цього тижня я мала честь запросити Олену Зеленську до Білого Дому. Вона розповіла мені про складні виклики, а також про величезні потреби у відновленні країни. Я запевнила її, що підтримка Сполучених Штатів буде комплексною. Ми надаємо підтримку за усіма напрямами: військовим, економічним, гуманітарним, та напрямам, які стосуються прав людей", – сказала вона.

дружина байден Україна сша

Відповідне відео опубліковане на YouTube-каналі Офісу президента. Джилл Байден відзначила візит української першої леді Олени Зеленської до США цього тижня.

Перша леді США зазначила, що американська підтримка буде зосереджена в першу чергу на українському народові. Зокрема, наразі ведеться робота над тим, щоб подолати складні фізичні та психологічні наслідки цієї війни.

Вона пояснила, що має на увазі забезпечення розширеного доступу до первинної та іншої медичної допомоги, продуктів харчування, чистої води, а також допомоги постраждалим від гендерного насилля.

Категорія: Суспільство та політика | Переглядів: 1252 | Додав: admin | Теги: дружина, США, підтримка, україна, Байден | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]