Пт, 2024-04-26, 05:30
Головна Реєстрація PDA RSS
Вітаю Вас, Гість
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Головна » 2016 » Квітень » 22 » Мессі дружина заборонила милуватися найкращими сідницями Бразилії
10:48
Мессі дружина заборонила милуватися найкращими сідницями Бразилії

Нападник каталонської "Барселони" і збірної Аргентини з футболу Ліонель Мессі заблокував у соцмережах акаунт переможниці минулорічного конкурсу найкрасивіших сідниць Бразилії Сьюзі Кортес, яка надсилала йому свої фото відвертого змісту, пише NEWSru.com.

За даними The Sun, зробити це футболіста змусила його дружина Антонелла Рокуццо, з якою Лео знайомий з дитинства. Пара одружилася 2011 року і виховує двох дітей.

"Якби я могла, я б порадила дружині Мессі не турбуватися. Я просто фанатка. Здивована, що вона так не впевнена в собі. Я припускаю, що це тільки тому, що вона ревнує. Це дуже нерозумно, тому що я просто футбольна вболівальниця і велика шанувальниця "Барселони", - заявила володарка видатних сідниць.

За словами дівчини, вона вислала Мессі кілька знімків, на яких одягнена у футболку "Барселони" і стрінги. Після цього Ліонель і його дружина Антонелла одночасно заблокували можливість листування з переможницею національного конкурсу Miss BumBum 2015.

Нагадаємо, Мессі після дворічної перерви знову став володарем "Золотого м'яча" Міжнародної федерації футболу (ФІФА). Найкращий гравець світу у 2015 році був названий у понеділок 11 січня в ході гала-вечора ФІФА в Будинку конгресів Цюриха (Швейцарія).

Категорія: Спорт і туризм | Переглядів: 11108 | Додав: adminA | Теги: найкращі сідниці Бразилії, заборона, дружина, Мессі | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]