Нд, 2024-04-28, 08:22
Головна Реєстрація PDA RSS
Вітаю Вас, Гість
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Головна » 2023 » Червень » 27 » Найкращі портативні колонки для вечірки
12:54
Найкращі портативні колонки для вечірки

Для створення гарного настрою та якісного гучного звучання улюбленої музики вибирають Bluetooth-колонки. Зазвичай перевага віддається високопотоужним моделям від відомих брендів. Розглянемо найкращі пристрої, що їх можна придбати для веселої вечірки.

JBL Boombox 3 Black

Портативна колонка оснащена оновленим сабвуфером та технологією JBL Original Pro Sound. Вона сприяє більш чистому звучанню, опрацьовуючи частотний діапазон від 40 до 20 000 Гц. Завдяки діаметру НЧ-дифузора 2,75 дюйма створюється рокітливий та глибокий бас. Це додасть вражень від прослуховування треків, тому є сенс купити портативну колонку цієї моделі для вечірки з друзями.

Насолоджуватися музикою можна 24 години поспіль завдяки акумулятору 10 000 mAr. Для створення епічної вечірки та максимально якісного звучання варто поєднати декілька пристроїв. У такому разі трек синхронно лунатиме в усіх кімнатах.

Додатково аксесуар оснащений захистом від вологи, функцією Power Bank та ручкою для перенесення. Для управління його роботою використовується застосунок JBL Portable.

Sony SRS-XG300 Grey

Відомі музичні хіти лунають по-новому завдяки низькочастотним та високочастотним переднім динамікам та пасивним випромінювачам. Циліндрична форма колонки сприяє збільшенню звукового тиску та створює глибокі та чіткі баси для виразності композицій. 

Технологія MEGA BASS дає змогу організувати вечірку будь-де. Ефект занурення досягається функцією LIVE SOUND, музику чітко чути в кожному куточку великого приміщення, вона викликає відчуття обволікання з усіх боків.

Підсвічування у ритм музики викликає яскравіші враження та додає вечірці динаміки. Колір налаштовується під будь-які вподобання.

Одного заряду батареї вистачає на 25 годин. Пристрій захищений від вологи, пилу та піску. Тому його зручно використовувати біля басейну чи на пляжі. Створюйте справжню феєрію за допомогою функції Party Connect, об’єднавши до 100 девайсів. Керувати вечіркою можна в програмі Music Center.

Samsung MX-ST50B/RU

Девайс створює потужний звук за допомогою акустичної системи Samsung Sound Tower. Музика заповнює весь простір та забезпечує ефект нічного клубу вдома. Якісне звучання та глибокі баси забезпечуються функцією Bass Booster та потужністю колонки 240 Вт. Автономної роботи вистачить на 18 годин.

Девайс захищений від води стандартом IPX5. У програмі на смартфоні активуються режими світлових ефектів:

  • Party;
  • Dance;
  • Thunder Bolt;
  • Star;
  • Ambient.

Для підсилення звуку достатньо під’єднати декілька пристроїв моделі дротовим та бездротовим способом. Для яскравості вражень скористайтеся спеціальною програмою DJ та відчуйте себе діджеєм. Вона дає змогу керувати звуковими та світловими ефектами та налаштовувати еквалайзер. Придбати портативну колонку можна на allo.ua у Львові за приємною ціною. Її також під’єднують до телевізора за допомогою Bluetooth та насолоджуються музикою.

Категорія: Наука, техніка і Hi-Tech | Переглядів: 1192 | Додав: admin | Теги: портативна, вечірка, колонка | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]