Пн, 2024-04-29, 03:44
Головна Реєстрація PDA RSS
Вітаю Вас, Гість
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Головна » 2022 » Серпень » 13 » Найнебезпечніші поєднання продуктів названі
00:02
Найнебезпечніші поєднання продуктів названі

сіль цукор Лікарі пояснили, чому жирні страви можуть бути небезпечнішими за чистий цукор. Також вони розповіли, які поєднання продуктів є найшкідливішими для організму.

Жирна їжа викликає таке ж задоволення і звикання, як і солодка. Але жир, за словами фахівців, навіть дещо підступніший за цукор: тим, що при його вживанні немає "точки блаженства", досягаючи якої, мозок дає організму сигнал зупинитися. Так, жирне можна їсти до нескінченності. А ось двох шматків солодкого пирога буде достатньо для задоволення навіть безнадійному ласуну.

При цьому особливо шкідливим, за словами експертів, є поєднання жиру та цукру. "Кількість жиру легко замаскувати цукром, додавши його в занадто жирну страву", - підкреслили фахівці, додавши, що поєднання продуктів робить страву набагато привабливішою, проте при цьому і шкідливішою.

Солодкі та водночас жирні продукти (класичний приклад – морозиво) можуть спровокувати швидке відкладення жиру, особливо в схильних до повноти. Здоровим людям теж небажані такі продукти через високе навантаження на підшлункову залозу та печінку.

Крім того, збільшує навантаження на організм і провокує ожиріння вживання одночасно жирного та солоного. "Сіль, як і цукор, нівелює відчуття жиру в їжі, але кількість його не зменшує", – попередили фахівці.

Категорія: Довідки та рецепти | Переглядів: 1255 | Додав: admin | Теги: поєднання, продукт, сіль, цукор, найнебезпечніші | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]