Пт, 2024-05-03, 15:36
Головна Реєстрація PDA RSS
Вітаю Вас, Гість
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Головна » 2023 » Серпень » 3 » Південна Корея може долучитися до саміту в Саудівській Аравії щодо України
08:57
Південна Корея може долучитися до саміту в Саудівській Аравії щодо України

Південна Корея Південна Корея розглядає можливість участі в багатонаціональних переговорах щодо української "формули миру", що мають відбутися в Саудівській Аравії цими вихідними. Про це повідомляє Yonhap.

За інформацією дипломатичного джерела агентства, Сеул обмірковує відправлення високопоставленого чиновника з президентського Управління національної безпеки для участі у дводенній зустрічі в місті Джидда в Саудівській Аравії.

Як повідомляли раніше зарубіжні ЗМІ, на зустріч для обговорення ініційованої президентом України "формули миру" було запрошено кілька західних країн і великих країн, що розвиваються, включно з Індією і Китаєм. На саміт рФ не була запрошена.

Спостерігачі кажуть, що участь Південної Кореї на заході може свідчити про її зростаючу дипломатичну участь в українському питанні.

У Саудівській Аравії незабаром відбудеться саміт, на якому обговорюватиметься план мирного закінчення війни на основі 10 пунктів Зеленського.

Також наступного тижня Україна розпочне переговори зі Сполученими Штатами про підписання двосторонньої угоди, яка міститиме гарантії безпеки до вступу нашої держави в НАТО.

Категорія: Суспільство та політика | Переглядів: 1146 | Додав: admin | Теги: укр | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]