Пт, 2024-04-26, 02:38
Головна Реєстрація PDA RSS
Вітаю Вас, Гість
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Головна » 2017 » Січень » 23 » Полювання на податкові звіти Трампа оголосив WikiLeaks
20:13
Полювання на податкові звіти Трампа оголосив WikiLeaks

Портал WikiLeaks, який уславився викриттями конфіденційних даних, звернувся до користувачів інтернету з пропозицією відшукати податкову звітність нового президента США Дональда Трампа і надіслати її на сайт. Відповідну заяву опубліковано на сторінці організації в Twitter.

"Радниця Трампа Келліенн Конвей заявила, що Трамп не опублікує своєї податкової декларації. Надсилайте її на сайт, щоб ми змогли це зробити за нього", - йдеться в повідомленні.

Конвей у неділю, 22 січня, в інтерв'ю телеканалу ABC сказала, що Дональд Трамп не публікуватиме дані про свої податки. За її словами, "людям немає діла" до цієї інформації, оскільки, мовляв, вони вже проголосували за нього, передає ТАСС.

"Більшості американців важливіше, як виглядатимуть їхні податкові декларації в той час, як президент Трамп очолює адміністрацію", - підкреслила радниця, маючи на увазі передвиборчі обіцянки мільярдера послабити податковий тягар.

Зазначимо, що Білому дому довелося прокоментувати дане питання, оскільки петиція із закликом до Трампа опублікувати податкову декларацію набрала необхідний мінімум у 100 тисяч голосів. На даний момент кількість тих, хто підписався під документом, перевищує 200 тисяч осіб.

Трамп раніше вже говорив, що не буде публікувати відомості про свої податки, оскільки вони цікаві тільки журналістам.

У жовтні минулого року газета The New York Times опублікувала матеріал, в якому стверджувалося, що республіканець 18 років не платив федеральний податок через те, що зазнав збитків майже на мільярд доларів на початку 90-х років. Суперниця Трампа в боротьбі за пост президента Хілларі Клінтон, коментуючи цю інформацію, говорила, що магнат насправді є абсолютно неспроможним бізнесменом.

Сам Трамп інформацію, що з'явилася в пресі, не прокоментував, а його адвокат заявив, що мільярдер "виплатив сотні мільйонів доларів як податки на майно, податки з продажів і акцизних зборів, податки на нерухомість, міські податки, податки штатів, податки на робочу силу і федеральні податки".

Категорія: Суспільство та політика | Переглядів: 1862 | Додав: adminA | Теги: трамп, податкові звіти, Полювання, Wikileaks | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]