Пн, 2024-04-29, 07:20
Головна Реєстрація PDA RSS
Вітаю Вас, Гість
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Головна » 2021 » Червень » 18 » Про нові літні рейси оголосив вроцлавський аеропорт
00:19
Про нові літні рейси оголосив вроцлавський аеропорт

авіа Всього з аеропорту доступно майже 80 напрямків.

Лише в червні бюджетні авіакомпанії запустили або скоро відкриють 17 пунктів призначення на південь Європи, а також є ще 7 сполучень, пропонованих туристичними агенціями.

З початку червня бюджетні авіакомпанії виконуватимуть рейси з Вроцлава до Афін та Риму, Мальти, Болоньї та Сицилії (Палермо), а також до Барі, Неаполя та Кіпру (Ларнака).

12 червня було відкрито нове сполучення з Бургасом на Чорному морі. І це ще не кінець — у другій половині місяця стартують Задар та Спліт (вони також нові), а також Мілан-Бергамо, Корфу та Кос та Кутаїсі. У свою чергу, у липні стартує польська новинка — сполучення Ольштин — Мазури.

У червні туристичні агенції загалом запускають ще 7 сполучень із Вроцлава: до Греції (Корфу та Кос), до Іспанії (до Майорки та Фуертевентури), а також до Албанії, Тунісу та Сардинії. Крім того, уже розпочались рейси до Єгипту (Хургада та Марса-Алам), Туреччини (Анталія та Бодрум), Греції (Крит, Родос та Закінф) та Болгарії (Варна та Бургас).

З липня можна буде полетіти з Вроцлава безпосередньо до лондонського аеропорту Хітроу. Це важливе сполучення відкриває British Airways. Рейси будуть двічі на тиждень: у четвер та неділю. Мережеві оператори також пропонують сполучення з Амстердамом (KLM), Франкфуртом та Мюнхеном (Lufthansa), Дюссельдорфом (Eurowings), Цюріхом (SWISS), Копенгагеном (SAS) та Варшавою (PLL LOT).

Категорія: Розваги та відпочинок | Переглядів: 1378 | Додав: admin | Теги: рейс, Аеропорт, літо, рроцлав, авіа | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]