Пт, 2024-04-26, 03:23
Головна Реєстрація PDA RSS
Вітаю Вас, Гість
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Головна » 2017 » Серпень » 11 » Регулярні рейси з Тернополя планує розпочати авіакомпанія "Мотор Січ"
10:10
Регулярні рейси з Тернополя планує розпочати авіакомпанія "Мотор Січ"

"Мотор Січ" підтвердило готовність взяти участь у вирішенні проблеми зайнятості в регіоні й озвучило інтерес у розміщенні в Тернопільській області локацій з виготовлення своєї продукції.

Авіакомпанія "Мотор Січ" планує взяти участь у розвитку Тернопільського аеропорту.

Зокрема, компанія хоче розпочати виконання регулярних рейсів зі сполученням Київ-Тернопіль і Київ-Тернопіль-Жешув, що у Польщі, передає Інтерфакс.

Згідно з повідомленням, ці плани обговорювалися під час зустрічі голови ОДА Степана Барни із почесним президентом ПАТ "Мотор Січ", народним депутатом групи "Воля народу" В'ячеславом Богуслаєвим.

Також озвучені пропозиції ПАТ "Мотор Січ" щодо співпраці передбачають розміщення на базі Тернопільського аеропорту так званого логістичного вузла з технічним обслуговуванням літаків і вертольотів.

Своєю чергою, ПАТ "Мотор Січ" підтвердило готовність взяти участь у вирішенні проблеми зайнятості в регіоні й озвучило інтерес у розміщенні в Тернопільській області локацій з виготовлення своєї продукції.

"Для нас важливо, щоб сучасний високотехнічний центр з обслуговування авіаційної техніки з'явився на Тернопільщині. Найближчим часом треба буде опрацювати всі можливі шляхи реалізації такого проекту", - зазначив Барна.

Раніше повідомлялося, що українська компанія "Мотор Січ" може розпочати випуск власних гелікоптерів вже наступного року.

Категорія: Бізнес і виробництво | Переглядів: 1854 | Додав: adminA | Теги: авіакомпанія мотор січ | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]